×

Waarschuwing

The form #9 does not exist or it is not published.

Swim for Tim diner maandag 1 juli 2019

Op maandagavond 1 juli 2019 neemt het team van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg wederom voor één dag een restaurant over in het midden van het land. Onder begeleiding van een topchef zullen de FlexFront en Nationale Waarborg collega’s voor jou koken en een prachtig 4 gangen menu uitserveren.

Wij bieden je een unieke ervaring met een avondvullend programma dat geheel in het teken staat van Swim for Tim. De Swim for Tim organisatie is in 2016 opgezet toen FlexFront collega Tim van den Berg de diagnose ALS kreeg.

De actie Swim for Tim heeft in 2016, 2017 en 2018 in totaal ruim € 328.000 opgebracht voor Stichting ALS Nederland. Voor 2019 zullen we op 29 mei met een team deelnemen aan de Tour du ALS. 45 man, waaronder niet alleen collega’s, maar ook vrienden, familie en branchegenoten van Tim, zullen de Mont Ventoux bedwingen. Per hoofd willen we tenminste € 1.500 ophalen. Eén van de sponsoracties hebben we vorm gegeven in het Swim for Tim diner dat op 1 juli 2019 zijn 3e editie kent. Ben je benieuwd hoe dit vorig jaar was, bekijk dan het fotoalbum of de video voor een sfeerimpressie.

 

Jij kunt hierbij zijn!

 

Het gehele diner, inclusief organisatie, locatie en ingrediënten wordt gesponsord door een aantal partijen die de Swim for Tim organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. In dit bijzondere restaurant voor één dag bieden wij plaats aan 200 gasten. Jij kunt er daar één van zijn. Wij vragen een all-in bijdrage van € 150 per couvert. Dit volledige bedrag komt ten gunste van Stichting ALS Nederland.

Een onvergetelijke avond

Voor dit bedrag krijg je een prachtig 4 gangen diner inclusief een voortreffelijk wijnarrangement dat is samengesteld door het team van Smaakmakend. Onder hun bezielende leiding, zullen wij dit menu bereiden. Wij serveren ook alle gerechten persoonlijk uit. 

Zo willen we je een voortreffelijke culinaire avond bezorgen in combinatie met het goede doel. Het entertainment op die avond zal zorgen voor een geweldige ambiance. Daarom is het Swim for Tim diner ook uitermate geschikt om je relaties of personeel een fijne avond te bezorgen. Je kunt dus ook per tafel reserveren. Wij zullen tijdens deze avond tonen dat het mogelijk is onder niet alledaagse omstandigheden in goede samenwerking iets bijzonders te pres(en)teren.

Het programma start om 18.00 uur met de ontvangst en eindigt rond 22.00 uur. We zouden het erg leuk vinden als je aanwezig wilt zijn. Je kunt per couvert en per tafel reserveren. Reserveer snel, want vol = vol!

Hoofdsponsors Swim for Tim diner 2019

Banner website hoofdsponsoren 2019 

Zonder sponsors is deze avond niet mogelijk. Wil jij ook onze hoofdsponsor worden neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over het Swim for Tim diner? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030-6005120. En vraag naar Marianne Edeling, Marjolein van Buuren of Chairin Chin-kon-sung.


In de veiling | Ook zo'n in een wijntje? Dan is de High Wine misschien iets voor jou?! Je gaat met twee personen ge… https://t.co/8wg2mxeMi4

In de veiling | Altijd al een potje willen golfen? Sla dan nu je slag! Bied mee en wie weet sta jij binnenkort met… https://t.co/1ZBnL5ps2T

In de veiling | Bierliefhebber? Dan is dit hét veilingitem voor jou. Je gaat met twee personen genieten van 6 versc… https://t.co/fQcpQMPOUv

In de veiling | Bierliefhebber? Dan is dit hét veilingitem voor jou. Je gaat met twee personen genieten van 6 versc… https://t.co/iev9Q5ao7S

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Let op, Swim for Tim maakt gebruikt van cookies. Door deze website te bezoeken ga je hiermee akkoord