Fotoalbum Swim for Tim Logo Swim for Tim rood

Hier vind je alle foto's rondom de verschillende acties van Swim for Tim.

Entreefoto's Swim for Tim diner 2019

Maandagavond 1 juli 2019 was het alweer tijd voor de derde editie van het Swim for Tim diner. Bij de entree werden de gasten op de foto gezet bij onze fotomuur. Bekijk hier een selectie van de foto's die gemaakt zijn. Sta jij ertussen?

Swim for Tim diner 2019

Bekijk hier een selectie van de foto's gemaakt tijdens de derde editie van het Swim for Tim diner op nieuwe locatie Leerhotel het Klooster in Amersfoort.

Swim for Tim diner 2018

Wat een fantastische avond beleefden we met zijn allen maandagavond 2 juli tijdens de tweede editie van het Swim for Tim diner! Bekijk een selectie van de foto's die we die avond maakten en proef de sfeer.

Entreefoto's Swim for Tim diner 2018

Maandag 2 juli 2018 vond de tweede editie van het Swim for Tim diner plaats. Alle gasten werden buiten ontvangen om te genieten van een aperitiefje en het heerlijke weer. Ook werden de gasten op de gevoelige plaat vastgelegd bij onze fotomuur. Het thema van de avond? Vier het leven! Bekijk hier de mooie plaatjes die dit opleverde.

Swim for Tim diner

Maandagavond 3 juli vond de eerste editie van het Swim for Tim diner plaats. Medewerkers van FlexFront, Nationale Waarborg, Nationaal Hypotheek Loket, MUNT Hypotheken en Lloyds Bank bereidden en serveerden onder begeleiding van topchefs een 4 gangen diner inclusief wijnarrangement voor 160 gasten.

Zwemtraining van paralympisch zwemteam

Op 11 juli 2017 sprong een groot deel van het Swim for Tim zwemteam in het diepe tijdens een zwemclinic van het paralympisch zwemteam onder leiding van bondscoach Sander Nijhuis.

Amsterdam City Swim

3 september 2017 zwommen 38 leden van het Swim for Tim team de 2 kilometer van de Amsterdam City Swim. Een fantastisch evenement met een rauw randje.

 
Powered by Phoca Gallery

Let op, Swim for Tim maakt gebruikt van cookies. Door deze website te bezoeken ga je hiermee akkoord