In de media

Infinance 6 maart 2018: Op maandagavond 2 juli 2018 organiseert het team van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg de tweede editie van het Swim for Tim diner. Onder begeleiding van een topchef serveren zij die dag een 4 gangen diner uit aan 200 gasten uit de financiële branche.

InFinance 6 september 2017: Swim for Tim gaat door met de strijd tegen ALS. Na een succesvolle actie tijdens de Amsterdam City Swim volgt op 31 mei 2018 ‘Klim for Tim’: een loop- en fietsactie waarbij de Mont Ventoux zal worden beklommen.

Op 3 juli 2017 vond de eerste editie van het Swim for Tim diner plaats in de Glazen Ruimte in Utrecht. Medewerkers van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg namen voor één dag een restaurant over en bereiden en serveerden een exclusief diner. Het was een geweldige avond! Bekijk hieronder de video voor een sfeerimpressie van de avond:

diner

 

 

Het team van FlexFront, Nationale Waarborg en Nationaal Hypotheek Loket neemt op maandagavond 2 juli een restaurant over in het midden van het land om onder begeleiding van een topchef er een heerlijk 4 gangen diner te bereiden en uitserveren. De 2e editie van het Swim for Tim diner zal wederom een unieke ervaring met een avondvullend programma worden. Voor € 150,- per couvert kun je hierbij zijn!

VVP Online 6 maart 2018: "Dit keer maken we het nog mooier en groter dan vorig jaar." Aldus het team van FlexFront Groep en Nationale Waarborg dat op 2 juli het tweede Swim for Tim diner houdt. Dit jaar is er plaats voor 200 gasten in 'het restaurant voor 1 dag' dat het team inricht.

InFinance besteedde aandacht aan het Swim for Tim diner. Lees het artikel.

Let op, Swim for Tim maakt gebruikt van cookies. Door deze website te bezoeken ga je hiermee akkoord