In Memoriam

 

In Memoriam

Tim van den Berg

26 februari 1969 - 20 augustus 2017

Tim van den Berg is afgelopen zondagmiddag, 20 augustus 2017, in het bijzijn van zijn gezin, moeder, naaste familie en vrienden overleden. Hiermee verliest het leven een mooi mens met een groots karakter.

Tim is de afgelopen 26 jaar in meerdere functies actief geweest in de financiële branche. Tim werkte onder andere voor Quion, Van Bruggen AdviesGroep, Nationale-Nederlanden, Topicus en een aantal serviceproviders op hypotheekgebied.

Bij de hypotheekmarkt lag zijn hart. Hij kende de markt goed en voelde haarfijn aan welke rol de diverse schakels in de hypotheekketen speelden en hoe hij deze kon verbinden om het eindresultaat, het welbehagen van de consument, te verbeteren. 

In de leidinggevende functies die hij heeft bekleed vond hij het belangrijk om zijn ervaring en kennis over te dragen aan (jongere) medewerkers waarbij zijn focus was gericht om via saamhorigheid en harmonie deskundige teams samen te stellen. Daarnaast voelde hij zich nooit te goed om op de werkvloer de handen uit de mouwen te steken en het werk te doen dat gedaan moest worden.

Tim heeft in zijn carrière twee maal voor de FlexFront Groep gewerkt. De eerste keer voor de woningmarktcrisis waar hij als Teamleider Acceptatie de FlexFront groep door de woelige baren van de eerste crisisdagen heeft geleid. Helaas moest hij in die tijd op enig moment zijn plaats afstaan. Gelukkig was er na deze periode ruimte voor een hernieuwde samenwerking en trad hij, tot ons aller genoegen, in 2015 opnieuw in dienst als Desk Accountmanager. In het desk account team was hij een ervaren rot en zette hij wederom zijn ervaring en commerciële talent in om mensen aan elkaar te binden. Mede door zijn grote netwerk, zijn positiviteit en zijn doorzettingsvermogen kan de FlexFront Groep vandaag rekenen op een geolied team en een grote schare loyale klanten.

In het najaar van 2015 werd bij Tim ALS geconstateerd. Een ziekte waar noch een behandeling noch een definitieve oplossing voor is gevonden. Een ziekte met vooralsnog een zekere dood. Gedurende zijn ziekte heeft Tim tot op het laatst een positieve en constructieve bijdrage geleverd aan onze organisatie met oog voor zijn collega’s en toekomst kansen. Daarnaast heeft Tim zijn energie ten volle ingezet voor de strijd tegen ALS ten behoeve van de Stichting ALS Nederland. Ook in deze periode was het welzijn van anderen voor hem belangrijker dan het lot dat hem heeft getroffen.

We verliezen in Tim een bijzonder persoon, een collega en vriend met mooie humor en het hart op de juiste plaats. Tim was een groot mens en hij blijft groot in onze herinnering.


In de veiling | Ook zo'n in een wijntje? Dan is de High Wine misschien iets voor jou?! Je gaat met twee personen ge… https://t.co/8wg2mxeMi4

In de veiling | Altijd al een potje willen golfen? Sla dan nu je slag! Bied mee en wie weet sta jij binnenkort met… https://t.co/1ZBnL5ps2T

In de veiling | Bierliefhebber? Dan is dit hét veilingitem voor jou. Je gaat met twee personen genieten van 6 versc… https://t.co/fQcpQMPOUv

In de veiling | Bierliefhebber? Dan is dit hét veilingitem voor jou. Je gaat met twee personen genieten van 6 versc… https://t.co/iev9Q5ao7S

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Let op, Swim for Tim maakt gebruikt van cookies. Door deze website te bezoeken ga je hiermee akkoord